divi se zlatanu

Luka Modrić progovorio o životu nakon Reala i otkrio je gdje bi želio nastaviti karijeru

22.04.2018 u 09:27

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske reprezentacije s madridskim Realom ima ugovor još dvije godine, no priznao je Luka Modrić kako razmišlja što i gdje nakon 'kraljevskog kluba'...

'Uvijek sam govorio da bih volio završiti karijeru u Realu, sretan sam u Madridu, a ugovor mi je važeći još dvije godine...', rekao je u razgovoru za švedsku televiziju SVT Sport Luka Modrić (32) i otkrio senzaciju:

'Ali nikad ne znate što se može dogoditi. Ako ne okončam karijeru u Realu, možda se mogu zamisliti u MLS-u!'

Hm, nije nerealno, dapače. Kapetan hrvatske reprezentacije sigurno bi bio pojačanje za svaku od momčadi američke nogometne lige, bez obzira na veteranske godine. Ne bi bio ni prvi ni posljednji koji se u smiraj karijere zaputio 'preko bare'.

Tu se Modrić dotaknuo i Zlatana Ibrahimovića, posljednjeg iz plejade velikana koji je odlučio zaigrati u MLS-u.

'Bio je zaista velik igrač u Europi u posljednja dva desetljeća. Jedan od najboljih napadača, a odlazak u SAD je njegova odluka', kazao je Modrić i dodao:

  • +13
Luka Modrić - zvijezda Real Madrida i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Nadam se da će uživati u Los Angelesu. Volio bih da igra što dulje, kako bih mogao uživati u njegovim potezima, ali vidjet ćemo.'

Na početku Ibrahimovićeve karijere postojala je mogućnost da zaigra za Hrvatsku...

'Tko ne bi volio imati takvog igrača u kadru? On je jedan od najboljih igrača u modernom nogometu i šteta je što nije odabrao Hrvatsku. Ali znate, tako je kako je, imamo mi sjajnih napadača u reprezentaciji. Iako, sjajno bi nam Ibrahimović došao. To je sigurno', zaključio je Luka Modrić. Tko zna, možda ga Zlatan i dočeka u redovima LA Galaxyja... Kakav bi to dvojac bio!

  • +6
Zlatan Ibrahimović Izvor: Profimedia / Autor: N.N.