NAJBOGATIJA LIGA ČEKA

Sve veća gužva oko Ivana Rakitića; u igru ušao novi velikan, a zna se koji su uvjeti transfera; kakav bio to bio izazov za hrvatskog veznjaka

26.04.2020 u 09:23

Bionic
Reading

Oko Ivana Rakitića sve je veća gužva, u lov na hrvatskog reprezentativca uključio se još jedan nogometni div velike platežne moći

Sve je jasnije kako će hrvatski veznjak nakon šest uspješnih godina u dresu Barcelone napustiti Camp Nou i to godinu dana prije isteka ugovora. Rakitić više ne skriva svoje razočaranje ponašanjem čelnika kluba i spreman je napustiti klub s kojim je osvojio po četiri prvenstva (možda i pet) i Kupa kralja te jednu Ligu prvaka.

Kao moguće kupce spominjalo se dosta klubova, prvo su to bili talijanski divovi poput Juventusa, Milana i Intera, a u današnje vrijeme piše se o interesu Napolija, zatim se jedno vrijeme nagađalo o zanimanju Manchester Uniteda i PSG-a, a zadnjih tjedana kao nove destinacije navode se španjolski velikani Atletico Madrida i Sevilla.

  • +7
Ivan Rakitić Izvor: EPA / Autor: KIYOSHI OTA

Kao da gužva oko Hrvata nije dovoljno velika pa se u igru umiješao i bogati Tottenham, kojem na klupi sjedi Jose Mourinho, koji bi s Barcelonom napravio zamjenu igrača. Rakitić bi krenuo prema Londonu, a u drugom smjeru bi otišao francuski veznjak Tanguy Ndombele (23). Navodi se da bi Spursi od Katalonaca tražili i nešto 'keša', jer je njihov igrač procijenjen na 45 milijuna eura, a 'Raketa' tek na 20.