SVE JE JASNO

Juventusov veznjak zbog kojeg sve slavne osobe strahuju za život komentirao kakva je zaista osoba Cristiano Ronaldo

26.04.2020 u 07:42

Bionic
Reading

Velški veznjak Aaron Ramsey još jedan nogometaš koji je oduševljen Cristianom Ronaldo kao osobom

Ronaldo na travnjaku kod mnogih ostavlja dojam egoiste, igrača kojem je osobna statistika važnija od momčadskog reultata, često je na meti suparničkih navijača zbog toga što voli pasti kod lakših kontakata i pri tome žestoko prosvjedovati, a zamjeraju mu i što nekako s premalo veselja slavi pogotke suigrača.

Ima tu još stvari zbog kojih kod jednog dijela nogometne javnosti nije omiljen, ali... Sve mu se to može oprostiti, jer je Portugalac sjajan čovjek. O njegovim humanitarnim aktivnostima ne treba trošiti riječi, puno puta spašavao je navijače od redara koji su uletavali na teren radi zajedničke fotografije, a ima i odličan odnos sa suigračima izvan terena. Barem je tako s ovima u Juventusu.

Sada je o tome govorio i Aaron Ramsey koji je u Juventus stigao u srpnju 2019., a tamo ga je dočekao Ronaldo.

'Osim što je nevjerojatan igrač, Cristiano je i vrlo dobra osoba, jedna od najboljih u povijesti nogometa. Kad sam ga vidio na prvom treningu, otišao sam u klupski restoran i on me zamolio da sjednem s njim', otkrio je Velšanin pa dodao:

'Puno smo razgovarali i to me oduševilo, odmah sam osjetio olakšanje. Cristiano je predivna osoba. Voli svoje suigrače i uvijek daje sve od sebe na treningu.'

>> Zvijezda Juventusa iskrenom izjavom o Cristianu Ronaldu najvjerojatnije sama sebe izbacila iz kluba; nema tu loše namjere, ali...

Inače, Ramseyja je u svijetu poznat po svojem 'prokletstvu, ne zabija često, ali kada zatrese mrežu, u pravilu neka slavna osoba napusti ovaj svijet (Ted Kennedy,  Osama bin Laden, Steve Jobs, Muammar Gaddafi, Whitney Houston, Robin Williams, David Bowie, Nancy Reagan, Stephen Hawking...).