KODEKS POD HITNO!

Svaguša ugasio kameru pa vrijeđao novinarku

14.02.2010 u 11:18

Bionic
Reading

Čak je i Igor Štimac tražio od čelništva Hajduka da prihvate Kodeks, na kojem inzistira Torcida. Naravno, površnim pratiteljima Hajduka možda i nije jasno zašto, no zato se na svojoj koži u to uvjerila novinarka Nove TV Sofija Preljvukić, koju je predsjednik Svaguša doslovce izvrijeđao te zabranio snimanje. A sve zbog banalnog pitanja - je li gradonačelnik Kerum jako bolestan?

Novinarka Nove TV Sofija Preljvukić doživjela je primitivan ispad predsjednika Hajduka Joška Svaguše, a sve zbog banalnog pitanja u kakvom je zdravstvenom stanju gradonačelnik Željko Kerum te zbog čega nije došao na proslavu 99. rođendana splitskog kluba.

Svaguša je čak tražio da se ugasi kamera, a nakon što je prestala snimati počeo je s vrijeđanjem. Novinarskoj ekipi Nove TV priprijetio je da će im zabraniti ulazak u Hajduk, a novinarki je uz vrijeđanja poručio da je bude sram kad se usuđuje postavljati takva pitanja.

'Moram reći, nikada nisam čula ovakve reakcije od bilo koga iz ranije uprave velikog kluba Hajduka, a nadamo se da više i nećemo. Jer Hajduk bi trebao biti iznad svega, i ovom prilikom svim Hajdukovim navijačima čestitamo godišnjicu kluba', kazala je preneražena Sofija u Dnevniku Nove TV.