ČELNICI ZADOVOLJNI REZULTATIMA

Sušiću nude novi ugovor da ostane izbornik BiH

27.12.2011 u 18:15

Bionic
Reading

Kako sada stvari stoje Safet Sušić nastavit će obnašati dužnost izbornika nogometne reprezentacije BiH. Iako mu uskoro isječe ugovor čelnici tamošnjeg saveza spremni su mu ponuditi novi ugovor

Dosadašnjem izborniku nogometne vrste Bosne i Hercegovine Safetu Sušiću bit će ponuđen produžetak ugovora koji mu istječe krajem godine, potvrdili su u utorak u Sarajevu članovi Povjerenstva za normalizaciju koje vodi Nogometni savez BiH otkako je odlukom FIFA-e i UEFA-e raspušteno njegovo predsjedništvo.

Član povjerenstva Faruk Hadžibegić izjavio je novinarima u Sarajevu kako je zajedničko stajalište svih članova ovog tijela da Sušiću treba dati povjerenje kako bi nastavio voditi najbolje bosanskohercegovačke nogometaše i ponuditi mu novi četvorogodišnji ugovor koji bi trebao biti financijski povoljniji od dosadašnjeg.

'Želimo kontinuitet, a ne stalno nešto mijenjati', kazao je Hadžibegić pojašnjavajući kako su u povjerenstvu zadovoljni načinom na koji je Sušić vodio nogometnu vrstu kroz kvalifikacije za europsko nogometno prvenstvo 2010.

BiH se nije uspjela plasirati na EURO 2012. jer je u dodatnim kvalifikacijama poražena od Portugala no članovi povjerenstva za normalizaciju drže kako je vidljivo jačanje kvalitete igre.

Sa Sušićem još nije pregovarao o produženju ugovora, a najavljeno je kako bi on i Ivica Osim koji je na čelu povjerenstva za normalizaciju trebali razgovarati do kraja tjedna.