slomile su je emocije

Supruga Michaela Schumachera napokon je otvorila dušu te kroz suze jecajući priznala bolnu istinu: On je ovdje, ali...

01.08.2022 u 07:39

Bionic
Reading

Zdravstveno stanje Michaela Schumachera (53), sedmerostrukog svjetskog prvaka Formule 1, već je više od osam godina pod velom tajne. Legendarni je Schumi teško ozlijedio glavu prilikom pada na skijanju u francuskim Alpama 29. prosinca 2013. godine i od tada se samo nagađa u kakvom je zdravstvenom stanju. Obitelj se u potpunoj tajnosti brine o njemu

S vremena na vrijeme u javnosti se pojave informacije vezane za zdravstveno stanje Michaela Schumachera (53), no o tome u kakvom je konkretno stanju legendarni njemački pilot Formule 1 može se samo nagađati.

Obitelj se u potpunoj tajnosti brine o njemu, samo nekoliko najbližih suradnika i prijatelja ustvari zna točno kako Schumi provodi dane posljednjih osam godina.

A sada je Michaelova supruga Corinna prvi put javno progovorila, nije mogla izdržati, emocije su je slomile te je otvorila dušu i kroz suze jecajući priznala bolnu istinu.

'Nedostaje mi Michael svaki dan, ali ne samo meni. Nedostaje djeci, obitelji, njegovom ocu, svima. Svima nam fali, a on je tu...', rekla je Corinna kroz suze te dodala:

  • +10
Corinna i Gina Schumacher Izvor: Profimedia / Autor: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Drukčiji je, ali tu je i to nam daje snagu. Pokušavamo nastaviti živjeti dalje kao obitelj, što bi on i htio. Uvijek nas je štitio, a sad štitimo mi njega. Michael je ovdje, a nama je jako važno da on ima što veću razinu privatnosti i mir.'

Michael i Corinna u braku su od 1995. godine i imaju dvoje djece, kćerku Ginu-Marie i sina Micka koji je krenuo očevim stopama te vozi Formulu 1.