TUŽNA SITUACIJA

Sukob Peteva i Ćorića dobio ružan kraj

30.05.2017 u 11:00

Bionic
Reading

Slučaj 'Ante Ćorić' dobio je završno poglavlje. Mladi veznjak Dinama neće biti dio momčadi koja će igrati u finalu Kupa protiv Rijeke (Varaždin, 20.15 sati u srijedu)

Dinamo će u spas sezone, odnosno osvajanje jednog domaćeg trofeja, krenuti oslabljen. Broljne ozljede osakatile su 'modre', a trener Ivajlo Petev odlučio je dodatno oslabiti svoj sastav, jer među 18 igrača za finale neće biti Ante Ćorića.

Mladi nogometaš je trenirao, ali ga je bugarski stručnjak prekrižio pa je tako ovaj veznjak izgubio priliku da prije vjerojatnog odlaska u inozemstvo pomogne suigračima u dvoboju s Rijekom.

Podsjećamo, prije posljednjeg 36. kola na Maksimiru između bivšeg prvaka Dinama i novog prvaka Rijeke pukla je afera.

'Ćorić je prije utakmice došao do mene i rekao da ne želi igrati. Nikada mi se to nije dogodilo u karijeri', priznao je novinarima Ivajlo Petev te je tako javno prozvao mladog Dinamova dragulja.

No Ćorić je za tportal u svojoj izjavi poručio suprotno.

'Pa tko ne bi želio igrati ovakve utakmice? Protiv Hajduka sam igrao pod temperaturom, a i kada smo igrali protiv Rijeke, htio sam ići na put iako sam imao temperaturu 40°C. Međutim još mi je čudnije što sam na nekoliko zadnjih treninga igrao na poziciji stopera, a dva dana uoči ovog posljednjeg okršaja s Rijekom igrao sam za drugu momčad, također kao stoper. Pitao sam trenera zašto mi to radi jer to nije pozicija na kojoj igram. S obzirom na to da sam treneru rekao da me boli noga, čudi me da me htio uopće staviti na to mjesto', otkrio je za tportal.hr Ante Ćorić.

Veliki talent Dinama - Ante Ćorić

A cijela priča je loše završena po Ćorića koji sada neće biti sastavu za finale Kupa te ukoliko u ljetnom prijelaznom roku napravi očekivani transfer u inozemstvo ostat će upamćeno da je na ružan način otišao iz Dinama.

Inače, u cijeloj ovoj situaciji na stranu Peteva je čak stao i veliki kritičar rada Dianmovog trenera Joško Jeličić u emisiji 'Stadion' te je Ćoriću poručio 'prihvati se posla!'    

  • +9
Ante Ćorić Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL