KRATKA I JASNA PORUKA

Jeličić o aferi koja trese Dinamo; mladom Ćoriću se ovo nikako neće svidjeti!

29.05.2017 u 20:47

Bionic
Reading

Iza nas je još jedna sportska emisija 'Stadion' u kojoj je naglasak bio na utakmicu posljednjeg kola MAXtv Prve lige između Dinama i Rijeke (5:2)

Stručni komentator HRT-a Joško Jeličić je uobičajeno najviše pričao o dvije naše najbolje momčadi. Podsjećamo, Rijeka je na Maksmiru dobila trofej za pobjednika prvenstva, ali je utakmicu protiv Dinama izgubila 5:2.

'Ako su si igrači Rijeke mogli priuštiti da odigraju lošu utakmicu onda je to ova, jer su osigurali naslov. Dinamo je bio agresivan, iskoristio je loš pristup Rijeke i zasluženo slavio. Kad vidimo intenzitet i broj prilika, jasno je da je to bila revijalna utakmica', rekao je Jeličić te je naglasio da nešto slično ne možemo očekivati u finalu Kupa u Varaždinu (srijeda, 20.15) kada se ova dva kluba opet sastaju.

Dinamo - Rijeka 5:2 (36. kolo 2016./17., 28.5.), sažetak Autor: YouTube

Jeličić je posljednjih tjedana bio veliki kritičar Ivajla Peteva....

'Mislim da se o njemu ne treba odlučivati na temelju ove utakmice, nego poslije Kupa. No koliko čitam Petev je realna opcija za sljedeću sezonu. Ovaj Dinamo nije konkurentan ni u Europskoj ligi, ali ima mjesta za napredak.'

Bivši nogometaš Hajduka i Dinama osvrnuo se na slučaj 'Ćorić', odnosno oko tvrdnji da je mladi Dinamov dragulj odbio igrati prvenstveni dvoboj protiv Rijeke te je izrazio želju da samo nastupi u finalu Kupa.

'Svaka čast obitelji, menadžerima i svima koji se brinu oko karijere, ali nešto nije u redu. On je imao problema i s bivšim trenerima Mamićem, Kranjčarom, Sopićem i sada s Petevom', pričao je Jeličić te je poslao jasnu poruku mladom igraču koji je danas progovorio za tportal.

'Ante, prihvati se posla,' kratak i jasan je bio Jeličić.

I još nešto...

'Da sam ja na mjestu Dinama, prodao bih Ćorića, za novce koji se spominju, jer da se on razvije treba vremena.'

Jeličić je izabrao i najboljih 11, a to su: Prskalo (Rijeka) - Ristovski (Rijeka), Mitrović (Rijeka) ili Sigali (Dinamo), Elez (Rijeka), Barišić (Osijek) - Bradarić (Rijeka), Mišić (Rijeka) - Vešović (Rijeka), Andrijašević (Rijeka), Soudani (Dinamo) -Futacs (Hajduk)