točno u ponoć

Suđenje Novaku Đokoviću bit će dostupno u svim krajevima svijeta, jer s njega ide i TV prijenos

09.01.2022 u 11:11

Bionic
Reading

Najbolji tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković u ponedjeljak izlazi pred sud u Melbourneu, a cijeli će postupak i objava sudske odluke biti dostupna u svim krajevima svijeta putem linka

Najbolji svjetski tenisač, Novak Đoković do ponedjeljka će biti izoliran u imigrantskom pritvorskom centru, a koji je smješten u jednom hotelu u Melbourneu. Tada će izaći pred suce kako bi se i službeno doznalo ostaje li Đoković na Australian Openu ili će biti deportiran.

Đokoviću je odobreno medicinsko izuzeće, no Srbinu je pri slijetanju u Melbourne zabranjen ulazak te je odveden u imigrantski pritvorski centar. U srijedu su dužnosnici australskih graničnih snaga (ABF) rekli da igrač 'nije uspio pružiti odgovarajuće dokaze' u zračnoj luci Melbourne jer prethodna infekcija nije bila valjan razlog za ulazak bez cijepljenja.

U sudskim dokumentima koji su objavljeni u subotu, Đokovićevi odvjetnici rekli su da je igraču odobrena privremena viza za ulazak u zemlju i da mu je Tennis Australia dao 'medicinsko izuzeće od cijepljenja protiv Covida' zbog nedavne infekcije.

Naravno, cijeli ovaj slučaj jako je zanimljiv medijima, pa je donijeta odluka kako će se suđenje, a koje bi trebalo početi u ponedjeljak u 10 sati po lokalnom vremenu (op.a. u ponoć s nedjelje na ponedjeljak po srenjoeuropskom), prenositi OVDJE.

  • +23
Skup podrške Novaku Đokoviću u Beogradu Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages