SVAKA MU ČAST

Subašić oduševio briljantnom obranom uoči Islanda!

07.11.2016 u 11:13

Bionic
Reading

Momčad Monaca možda je najefikasnija trenutno u 'ligama petice', ali bez Danijela Subašića ne bi bila tako visoko na ljestvici francuske lige. Protiv Nancyja ove subote potvrdio je to još jednom fantastičnom obranom...

Monaco je u 12 utakmica francuske lige uspio već utrpati 36 golova i nema mu ravnog, kad su u pitanju najjače lige Europe. Barcelona s 32, Real s 31 i Liverpool s 30 postignutih golova gledaju mu u leđa, ali nije to jedina tajna kluba iz Kneževine.

Naime, na golu trener Jardim ima Danijela Subašića koji je jedan od najsigurnijih vratara na svijetu. Naš reprezentativac obrani sve što mora, a doda i pokoju fantastičnu obranu kakve momčadi trebaju ako žele do velikih stvari u domaćem prvenstvu i Ligi prvaka.

U visokoj 6:0 pobjedi protiv Nancyja Subašić se ponovo iskazao jednom fantastičnom obranom udarca u suprotni kut, a Francuska mu je odala počast i uvrstila ju među pet najboljih ovog vikenda.

Takva forma Danijela zaista veseli, jer Hrvatsku ove subote čeka jedna od ključnih kvalifikacijskih utakmica, protiv Islanda na Maksimiru...