NIJE IŠLO

Strijelac poništenog gola otkrio očajnu situaciju u svlačionici Hajduka nakon debakla protiv Istre: Boli, da je barem...

30.01.2023 u 09:57

Bionic
Reading

Teško je igračima Hajduka pao poraz od Istre u Puli. Prikazana igra ruši snove o naslovu prvaka jer igru prati i loš rezultat

Dario Melnjak bio je, kao i ostali igrači Haduka, razočaran porazom Bijelih u susretu 19. kola Supersport HNL-a u Puli od Istre 1961 rezultatom 3:0.

>> [VIDEO] Pogledajte još jednom zašto je zapravo poništen prvi gol Hajduka protiv Istre; evo što kaže sudački ekspert

Hajdukov lijevi bek zabio je glavom u 36. minuti dvoboja, ali mu je zgoditak nakon višeminutnog pregledavanja VAR-a poništen zbog zaleđa u začetku akcije. 

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX sport

'Nije išlo od prve minute. Imali smo neke šanse, dva gola nam je VAR oduzeo. u drugom poluvremenu smo htjeli, ali njihov drugi gol, a brzo i treći, su nas spustili dolje. Treba čestitati Istri, bili su bolji danas', rekao je Melnjak i nastavio:

NK Istra 1961 - NK Hajduk 3:0, SuperSport HNL, 29.1.2023. sažetak Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport

'Odigrali su pametno. Mi moramo izvući pouku, stisnuti zajedno i kada boli, izađi iz toga jači. Bit će ovo dug tjedan. Najradije bih da je već sutra nova utakmica, da ovo što prije zaboravimo', poručio je lijevi bek Bijelih po završetku susreta.

  • +6
NK Istra 1961 - NK Hajduk 3:0, SuperSport HNL, 29.1.2023. slavlje igrača Izvor: Pixsell / Autor: Srecko Niketic/PIXSELL

Hajduk u 20. kolu na Poljudu u nedjelju 5. veljače dočekuje Rijeku (17:30 sati, MAXSport 1, MAXtv).

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore