KAKAV UDARAC

Strašna Huntova desnica; Frank Mir nova žrtva

21.03.2016 u 11:20

Bionic
Reading

Frank Mir novi je na listi boraca koji su osjetilo što znači desnica Marka Hunta. Pogledajte koji je to udarac bivšeg prvaka poslao na pod, a Huntu donio novi materijal za highlight ostavštinu

Nekad se stvarno isplati tri minute gledati izuzetno neaktivnu borbu, da bi se onda dogodilo ovako nešto. Mark Hunt i Frank Mir nisu tri minute ponudili apsolutno ništa, osim dojam da je Mark Hunt došao fizički spremniji nego ikad, budući da je mogao skakutati po kavezu i 'ispitivati snage' protiv Franka Mira.

No, onda je došla prilika i dogodilo se ono zbog čega Mark Hunt ima toliki broj fanova. Jednostavno, pogledajte nokaut i ono što je Mark imao za reći nakon borbe.

Ovo je Samoancu druga impresivna pobjeda u nizu i sigurno si je osigurao nastup u nekoj velikoj borbi, možda već ovog ljeta. S druge strane, Miru je drugi poraz zaredom i on se sada ponovno nalazi u teškoj situaciji, udaljen od vrha te bi mu možda umirovljenje bio najbolji potez, osim u slučaju da namjerava srušiti UFC rekord koji je ovom borbom izjednačio. Naime, Mir je 27 puta nastupio u UFC-u, jednako koliko i dosadašnji jedinstveni rekorder Tito Ortiz.