teška ozljeda ili?

Strašan udarac za PSG; poznato je koliko će Neymar izbivati s terena, ovo nitko u Parizu nije želio čuti...

11.02.2021 u 18:15

Bionic
Reading

Francuski nogometni prvak PSG objavio je kako će sljedećih mjesec dana biti bez svog brazilskog napadača Neymara zbog ozljede aduktora lijeve noge koju je zadobio u susretu 3. kola francuskog Kupa protiv Caena

PSG je u srijedu igrao utakmicu francuskog Kupa, a momčad Mauricija Pochettina gostovala je kod drugoligaša Caena. Gosti iz Pariza na kraju su i pobijedili, a jedini gol na utakmici zabio je Moise Kean u 49. minuti utakmice.

No, puno važniji detalj dogodio se pet minuta kasnije. Nakon što je Neymar, na sredini terena primirio jedno dodavanje, na njega je s leđa naletio Yago. Neopreznim i bespotrebno oštrim prekršajem srušio je Brazilca na teren, nakon čega je uslijedio bolan urlik, a potekle su i suze. Neymar se u bolovima previjao na terenu, odmah je tražio zamjenu i bilo je jasno da je riječ o nečem ozbiljnijem.

A tijekom četvrtka su se obistinile najgore slutnje o kojima u redovima PSG-a nisu željeli ni razmišljati. Nakon detaljnih liječničkih pregleda pokazalo se kako je ozljede aduktora lijeve noge ozbiljna te će Neymar pauzirati najmanje četiri tjedna. To znači kako će Neymar sigurno propustiti prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone koja se igra za pet dana, 16. veljače na Nou Campu, no mogao bi se vratiti na teren upravo za uzvrat na Parku prinčeva 10. ožujka.

Međutim, odmah su krenula nagađanja kako Neymar ponovo glumi, te da će i šestu godinu zaredom biti ozlijeđen u istom periodu kako bi otišao na rođendan svoje sestre.

Naime, znakovito je kako je Neymar prošlih šest godina baš u ovo isto vrijeme bio ozlijeđen, te je svaki put putovao na proslavu svoje sestre koja je rođena 11. ožujka. Mnogi su na društvenim mrežama odmah posumnjali da je Neymar i ovaj put baš zbog toga odglumio ozljedu...