DOGOVOR UOČI BORBE

Miočić i Cormier se udružili kontra UFC-a i dobili ono što su htjeli!

02.02.2018 u 09:14

Bionic
Reading

Daniel Cormier otkrio je kako je nazvao Stipu Miočića i s njim dogovorio koliko će novaca tražiti od UFC-a kako bi se u srpnju međusobno borili...

Podsjetimo, Miočić je prije desetak dana obranio teškašku titulu protiv Ngannoua u Bostonu, a iste večeri Cormier je protiv Oezdemira potvrdio svoj naslov najboljeg u poluteškoj kategoriji.

  • +7
Stipe Miočić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dana White došao je zatim na ideju dogovoriti borbu dvojice UFC-ovih prvaka, a iako je Cormier u prvi mah otklonio tu mogućnost, ipak je ubrzo objavljeno kako će se on i Stipe Miočić međusobno boriti 8. srpnja.

Naravno, jedino je ozbiljna količina novca mogla nagovoriti 38-godišnjeg Amerikanca na napad na titulu u kategoriji u kojoj se jako dugo nije borio. Poznato je da Miočić u prošlosti nije bio zadovoljan honorarima u UFC-u koji ga konstantno podcjenjuje, a ni Cormier nije puno bolje zarađivao. U intervjuu za Flo Combat otkrio je kako su dva borca udružili snage kako se to ne bi ponovilo.

'Nazvao sam Stipu. On je odličan čovjek, fantastičan šampion i stup našeg društva. Ne mogu reći dovoljno dobrih stvari o njemu. Nazvao sam ga i rekao mu da se s njim neću boriti za pola milijuna dolara. Zatim sam izgovorio veću brojku uz koju bih se s njim borio, a on mi je na to rekao: je**no te volim,' otkrio je Daniel Cormier i priznao da su zajedno dogovorili koliko će novaca tražiti.

Stipe Miocic vs Francis Ngannou, najbolji trenuci meča

Čini se da je ultimatum kojeg su zajedno dali krovnoj MMA organizaciji upalio, jer je borba brzo dogovorena, a iako se ne zna točna brojka njih sigurno ovaj put čeka milijunska zarada. Osim međusobnog okršaja, također će sudjelovati kao treneri i reality showu Ultimate Fighter.