AKO JE OVO ISTINA...

Miočićev zadnji izazivač je 'narokan steroidima i laže za godine'

01.02.2018 u 16:07

Bionic
Reading

Stipe Miočić obranio je naslov teškaškog UFC prvaka nakon što je prije nešto više od deset dana pobijedio kamerunsko-francuskog borca Francisa Ngannoua (31). Poraz izazivača izazvao je oduševljenje kod drugih boraca koji nemaju lijepe riječi o njemu pa tako ni Derrick Lewis (32)

Derrick Lewis se vraća u akciju 19. veljače na UFC Fight Night priredbi u američkom Austinu. Tamo ga čeka Poljak Marcin Tybura protiv kojeg će pokušati popraviti neugodan okus u ustima posljednjeg poraza koji je doživio još od Marka Hunta sredinom 2017. godine. No, 'Crna zvijer' već razmišlja o sljedećem izazovu. A on se zove Francis Ngannou!

Amerikanac je u srijedu gostovao u podcastu 'Ballin’& Callin' u kojem je otkrio kako je to dvoboj koji mu je u planu nakon Tybure.

'Da, borit ću se protiv Francisa Ngannoua ovaj tren. Taj tip, kada god me netko pita o njemu, ja pokušavam biti pristojan i kažem nešto lijepo. Kada god on govori o meni, govori s podcjenjivanjem, priča kako nisam na njegovom novou, koliko sam spor i slično. Zapravo se s tim ne zamaram, ali mi nije jasno zašto stalno priča sranja kada govori o meni. Samo ‘trash talk’, a nikada nije rekao da bi se borio protiv mene. Uvijek me podcjenjuje, ali se ne želi boriti sa mnom', otkrio je Lewis, a prenosi Fight Site.

  • +7
Stipe Miočić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

O Ngannou nema pretjerano dobro mišljenje. Niti kao osobi, niti kao borcu…

'Taj jeb.. mame ima već 40 godina. Tvrde da je bio beskućnik, ali nitko nema pojma koliko je zapravo star. Neka mi pokažu njegov rodni list. On ima 40 godina i narokan je steroidima. Kažu da je mlađi od mene. Nema šanse…', dodao je Lewis.

Ovaj teškaš nije prvi UFC borac koji je posumnjao u godine kamerunske MMA seznacije. Uoči meča s Ngannouom u prosincu i Alistair Overeem je otvoreno javno izrazio sumnju u njegove godine s obzirom da Kamerunac zaista igleda puno starije od 31 godine koliko se službeno tvrdi.