BLOK ZA POVIJEST

Što se to događa s LeBronom? Ovako nešto rijetko se viđa

13.10.2014 u 13:30

Bionic
Reading

Navijači Cleveland Cavaliersa s nestrpljenjem su čekali predsezonsku utakmicu protiv Miami Heata koja se odigrala, u sklopu projekta NBA Global, u Brazilu

Razlog je naravno bio povratnik u redove Cavaliersa LeBron James koji je prošle četiri sezone igrao u dresu Miami Heat osvojivši dvije titule NBA prvaka.

Iako je riječ o pripremnoj utakmici, koja se igrala u brazilskom Rio de Janieru, sve su oči bile uprte upravo u 29-godišnjeg LeBrona Jamesa.

Međutim, vidljivo je bilo koliko je trenutačno najdominantniji košarkaš svijeta uzbuđen ili bolje rečeno zbunjen jer je – statistički gledano – jednu od lošijih utakmica u karijeri. Za 21 minutu ubacio je tek sedam koševa (šut iz igre 2-8), a uz to je upisao osam asistencija, 3 skoka i 3 izgubljene lopte. Iako su Cavs ipak slavili nakon produžetka 122:119 snimka u kojoj LeBron radi blok na krivom igraču (blokirao je sadašnjeg suigrača tako da je njegov bivši suigrače Cole lakoćom prošao!?) postala je hit na youtubeu. Očito se LeBron još nije navikao na novu boju dresu i nove suigrače…

Što se to događa s LeBronom i kakva mu je u glavi zbrka nije poznato? Vjerojatno na njega utječe i činjenica kako neki bivši suigrači iz Heata više ne razgovaraju s njim.

No, treba reći kako nije LeBron jedini kojem se dogodilo nešto slično. Bilo je i onih koji bi krenuli na suprotni koš, onih koji bi odjenuli krivu boju dresa.. Ali kada se nešto ovako dogodi ponajboljem košarkašu svih vremena – to je vijest!