OVO POSTAJE IRITANTNO

Što Perez radi? Nove ugovore dobili Kroos, Benzema i Vinicius. Samo Modrić nije

20.04.2023 u 06:26

Bionic
Reading

Novi dan, nova situacija. Tako je to u madridskom Realu. Jer ipak je riječ o najvećem nogometnom klubu na svijetu, u kojem se povećalom prati svaki potez čelnika kluba i igrača

Naravno, kada je iza takvog kluba cijela 'vojska' navijača, onda je interes za svakim detaljem posve razumljiv.

A nama posebno, zbog Luke Modrića, kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, koji je već mnogo puta, pa čak i javno prozborio o tome da bi u Kraljevskom klubu želio okončati karijeru.

S obzirom na to kako mu (dobro) ide, to sigurno neće biti još barem sezonu, dvije. I svi se nadamo, odnosno vjerujemo da će mu se želja ispuniti.

Ipak, dok ne stavi potpis na ugovor, sve je moguće.

Aktualni mu istječe ovog ljeta i navodno je pitanje dana kada će sjesti za stol s Florentinom Perezom i obaviti tu formalnost.

Međutim sjećamo se kako je to bilo i prošle godine, kada su svi oko Modrića već 'lagano pucali po šavovima', iščekujući da se Perez 'odobrovolji' i ponudi mu taj papir.

Ista situacija ponavlja se ove godine. No ono što je posebno iritantno jest činjenica da su, ako je vjerovati Fabriziju Romanu, inače jako dobro upućenom novinaru, novi ugovori već ponuđeni igračima koji bi, poput Luke Modrića, od ovog ljeta bili slobodni.

A to su Karim Benzema, Toni Kroos i Vinicius Junior.

Dakle - svima osim kapetanu hrvatske reprezentacije.

Možda Perez nije imao vremena u srijedu za sve, pa se nadamo lijepim vijestima tijekom ovog četvrtka.

  • +10
Chelsea - Real Madrid, Liga prvaka, 18.4.2023. Izvor: EPA / Autor: Tolga Akmen