IZ DANA U DAN PROMJENE

Stiže zanimljiva ponuda za Higuaina koja bi mogla okrenuti situaciju u korist Mandžukića

05.07.2019 u 18:38

Bionic
Reading

Situacija oko Gonzala Higuaina postaje sve kompliciranija, a prema novim informacijama koje dolaze iz Italije argentinski napadač bi mogao završiti u Romi što je opet dobra vijest za našeg Marija Mandžukića u Juventusu

Iza Gonzala Higuaina je turbulentna sezona. Juventus koji ga ima pod ugovorom do ljeta 2021. prvi dio sezone ga je poslao na posudbu u Milan, a u drugom dijelu Higuain je završio u Chelsea.

Nakon isteka posudbe Higuain se vratio u dres torinskog velikana, jer je trener 'stare dame' postao Maurizio Sarri koji ga je vodio upravo u Chelseaju.

Talijanski stručnjak nije skrivao oduševljenje povratkom Argentinca, a po njegovim istupima bilo je jasno da bi se Higuain trebao naći u napadu uz nedodirljivog Cristiana Ronalda što bi bilo loše za hrvatskog napadača Marija Mandžukića.

Zato se proteklih dana dosta pisalo o mogućem odlasku Super Marija iz Juventusa, ali sada se pojavila informacija koja ide na ruku našem golgeteru.

  • +10
Argentinski nogometaš Gonzalo Higuain Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, Corriere dello Sport piše kako je Roma pripremila prvu ponudu za Higuaina, uzela bi ga na jednogodišnju posudbu za devet milijuna eura, a postojala bi opcija prvokupa za dodatnih 27 milijuna eura.

Čeka se odgovor Juventusa i što će na to reći trener Sarri, ali čak i da 'stara dama' da pristanak otvara se drugi problem, a to je ogromna Higuainova plaća od devet milijuna eura koju si teško Rimljani mogu priuštiti. No tko zna kojeg još 'asa u rukavu' imaju čelnici Rome...

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.