'Modri' mercato

Stiže novi napadač; Dinamo u Francuskoj pronašao kolumbijskog reprezentativca i već je pripremio tri milijuna eura, ali...

11.01.2021 u 08:04

Bionic
Reading

Dinamo želi dovesti 28-godišnjeg kolumbijskog reprezentativca Stivena Mendozu koji trenutno nastupa za francuski Amiens, a vrijedi oko tri milijuna eura

Dinamo je u potrazi za pojačanjima uoči nastavka natjecanja u HT Prvoj ligi i novog europskog proljeća. 'Modri' su izgleda naumili pojačati ofenzivni dio ekipe pa traže krilne napadače i igrače koji mogu igrati u špici kada zatreba.

Upravo tom opisu odgovara napadač Amiensa Stiven Mendoza. 28-godišnji kolumbijski krilni napadač u francuskoj je drugoj ligi postigao četiri gola u 11 nastupa ove sezone, a Amiens mu je prvi europski klub u kojem je igrao. Ranije je nastupao za kolumbijske ekipe, a imao je i dva kluba u Brazilu i jedan u Indiji.

U Amiens je stigao dok je klub bio prvoligaš i u prvoj ligi u 54 nastupa zabio devet golova. Mendoza je i kolumbijski reprezentativac. Za svoju zemlju je prvi nastup upisao prije godinu dana kada je nastupio u prijateljskim utakmicama protiv Ekvadora i Perua. Prema Transfermartku trenutačno vrijedi oko tri milijuna eura.

Dinamo je trenutno na pripremama u Rovinju gdje čeka nastavak domaćeg prvenstva i Europske lige. U HT Prvoj ligi 'modri' se nalaze na prvom mjestu s 33 osvojena boda, koliko ima i drugoplasirani Osijek koji ima i dvije utakmice više. Treća Gorica ima četiri boda manje od Dinama, ali jednako utakmica kao 'modri' pa će do kraja biti itekako zanimljivo. U Europskoj ligi 'modri' će se za prolaz dalje boriti s Krasnodarom.

Pogledajte još jednom najbolje golove 16. kola HT Prve lige.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.