SVE SE ZNA

Štimac otkrio sastav, Ćorluka će stisnuti zube

21.03.2013 u 20:08

Bionic
Reading

Dan prije utakmice hrvatski izbornik Igor Štimac otkrio je prvi sastav koji će loviti pobjedu protiv srpske nacionalne vrste (petak, 18 sati)

Naime, na posljednjem treningu prije važnog dvoboja Štimac je podijelio igrače u dvije skupine, a oni igrači sa crvenim 'markerima' počet će utakmicu od prve minute.

Na vratima će tako biti Pletikosa, u zadnjoj liniji su s desna na lijevo Srna, Ćorluka, Šimunić i Strinić, u veznom redu su Rakitić, Vukojević, Modrić i Kranjčar, a u napadu će zaigrati Mandžukić i Olić.

Napadački tandem jasno sugerira ono što je Štimac i najavio kako će 'kockasti' od prvog sučevog zvižduka krenuti presingom po pogodak.

VAŽNO!!!

Stadion se otvara tri sata prije utakmice (u 15 sati), a HNS je izdao priopćenje s važnim informacijama vezanim uz utakmicu koje možete pročitati OVDJE.

Inače, posljednji trening je ranije napustio Ćorluka, ali prema posljednjim informacijama branič ruskog Lokomotiva bit će spreman. Nije to prvi puta da uoči kvalifikacijske utakmice Ćorluka ima problema s ozljedom, ali je svaki puta stisnuo zube.

Trening reprezentacije