TOGA JE SVE VIŠE

Stao zastrašujući niz PSG-a, ali na Parku prinčeva nastala je panika zbog Neymara

03.12.2018 u 10:11

Bionic
Reading

Pobjednička serija PSG-a u francuskom prvenstvu napokon je prekinuta, a Parižane još više zabrinjava nova ozljeda Neymara

Nakon 14 uzastopnih pobjeda, PSG je na gostovanju kod Bordauxa odigrao 2:2 ispustivši prve bodove ove sezone. Gosti su poveli u 34. minuti golom Neymara, izjednačio je Jimmy Briand u 53. minuti, a PSG je do novog vodstva doveo Kylian Mbappe u 66. minuti. Gosti su potom imali nekoliko prilika kojima su mogli razriješiti pitanje pobjednika, ipak u 84. minuti Danac Andreas Cornelius je izjednačio na 2:2.

No prvi prvenstveni kiks ne treba zabrinjavati francuskog prvaka, jer je u Le Championatu nedodirljiv na prvom mjestu. Na Parku prinčeva panika je zbog Neymara, ne ovoga puta u pitanju nisu špekulacije oko odlaska, nego nova ozljeda brazilske zvijezde koja ima sve više problema s istegnućima mišića pa je protiv Bordeauxa izašla s terena u 58. minuti.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vjeruje se da ozljeda nije ozbiljnija, ali Parižani pušu na hladno, jer im 11. prosinca slijedi utakmica u Ligi prvaka koja odlučuje o prolasku skupine. PSG gostuje na Marakani kod Crvene zvezde, a tamo su zaustavljeni i Napoli i Liverpool.

  • +7
Liverpool - PSG, 1. kolo Lige prvaka, 2018/19. Izvor: Profimedia / Autor: N. N.