Nema sreće

Srpskom reprezentativcu suigrač iz reprezentacije oteo djevojku i bacio ga u očaj, a sada mu zbog svega prijeti i otkaz u klubu

26.12.2020 u 18:44

Bionic
Reading

Adem Ljajić mogao bi dobiti otkaz u Bešiktašu zbog toga što previše pije i tulumari u nadi da će preboljeti Sofiju Milošević koju mu je oteo Luka Jović

Srpski reprezentativac Adem Ljajić mogao bi uskoro dobiti otkaz u turskom velikanu Bešiktašu. Suigrač našeg Domagoja Vide je u depresiji i previše pije, a premalo misli na nogomet, pišu turski mediji, pa bi uskoro mogao ostati bez kluba.

Ljajić, koji je slovio za jednog od najtalentiranijih srpskih igrača, u karijeri je igrao za Partizan, Fiorentinu, Romu, Inter Milan, Torino i Bešiktaš i karijera mu je bila sasvim dobra dok nije prekinuo s djevojkom zbog koje je upao i u depresiju, a za sve je kriv njegov suigrač iz reprezentacije Srbije Luka Jović.

Ljajić je prije tri godine bio u vezi sa manekenkom Sofijom Milošević s kojom je prekinuo prije dvije godine i ona je uskoro potvrdila vezu s Lukom Jovićem s kojim je i danas. Jović je pet godina mlađi od Ljajića, a u karijeri mu već stoji ime Real Madrida za koji danas nastupa nakon odličnih partija u dresu Eintrachta iz Frankfurta. Par je nedavno dobio i sina i u njihovom odnosu izgleda sve cvate.

S druge strane, Ljajić je uvenuo nakon prekida i odao se porocima. Turci tvrde da je i dalje duboko nesretan zbog prekida sa manekenkom od prije dvije godine, a to mu koči i karijeru. Ove sezone je odigrao samo šest utakmica i službeno je to opravdano ozljedom mišića, ali Turci pišu kako on oporavak ne koristi za što brži povratak na teren, već za opijanje i tugovanje za bivšom ljubavi. Stanje je toliko ozbiljno da mu Bešiktaš planira uručiti otkaz.