vijest nije točna

Zbog vijesti da je srpski reprezentativac i suigrač Domagoja Vide zaražen koronavirusom, nastala prava drama

22.02.2020 u 13:56

Bionic
Reading

Veznjak turskog Bešiktaša i srpske nogometne reprezentacije, Adem Ljajić, našao se u središtu pozornosti zbog objave nekih talijanskih medija kako je zaražen koronavirusom

Puno je pažnje izazvala informacija koju su prenijeli mediji u Italiji o Ademu Ljajiću. Novinari na Apeninima su pisali da je srpski veznjak zaražen koronavirusom, nakon čega se vrlo brzo oglasio Bešiktaš, a zatim i sâm nogometaš.

Klub u kojem je nekad trener bio i naš Slaven Bilić, a sada za njega igra Domagoj Vida, vrlo brzo je demantirao talijanske medije te je zamolio javnost i ljude da ne šire 'lažne informacije'.

Bešiktaš je dodao da je Ademu Ljajiću dijagnosticirana infekcija krajnika uz visoku temperaturu, što je dijagnosticirano dodatnim pretragama u bolnici. Nakon kluba, javio se i ljutiti dvadesetosmogodišnji reprezentativac Srbije i to preko svog Instagram profila.

'Želim obavijestiti sve da je vijest koja kruži lažna. Prije nego što izmislite s**nja, dođite do točnih informacija', napisao je vidno uzrujani nogometaš, koji je i na taj način dodao da je u pitanju lažna vijest.

Inače, Bešiktaš ove subote od 18 sati igra protiv Trabzonspora.