SKANDALOM NA SKANDAL

Srpski nogometaš pokrenuo pitanje legitimnosti Nadalovog ulaska u Australiju. O ovome nitko ne priča...

09.01.2022 u 18:24

Bionic
Reading

Dok je najbolji tenisač svijeta Novak Đoković pet dana u pritvoru u Melbourneu Španjolac Rafael Nadal danas se hvali osvajanim turnirim u Melbourneu, turniru koji prethodi Australian Openu, piše portal Sportske.net

Kada je Nadal u pitanju, postoji nešto što dovodi do ozbiljne sumnje da je Španjolac prekršio australske propise vezane uz pandemiju koronavirusa, naglašava portal Sportske.net.

Ovu temu u razgovoru za Kurir pokrenuo je srpski nogometaš Miloš Ninković, koji godinama igra u Australiji.

'Mnogi tenisači dobili su izuzeće na temelju medicinske dokumentacije, a samo je Novak završio u zatvoru. Nitko o tome ne govori. Ako ste australski državljanin, a zarazili ste se Covidom u drugoj zemlji, ne možete ući u Australiju sljedećih 14 dana. To vrijedi za Australce, ali i za sve ostale. Ali nitko nije postavio jedno pitanje... Naime, sjećam se kako je Nadal objavio da je zaražen 20. prosinca, a u Australiju je ušao 31. prosinca. Znači prošlo je manje od dva tjedna!!! I baš nitko živ u Australiji ne piše o tome, niti se to ćeli povući to pitanje. To je dokaz da su od početka znali što žele, odnosno da su izabrali Novaka', mišljenja je Ninković.

O Đokovićevom slučaju sud će svoje reći u ponedjeljak u 10 sati po lokalnom odnosno u ponoć s nedjelje na ponedjeljak po srenjoeuropskom vremenu, a prijenos možete pratiti OVDJE.