panika u susjedstvu

Srpski izbornik zaražen koronavirusom; cijela reprezentacija ekspresno završila u izolaciji

21.06.2020 u 18:06

Bionic
Reading

Dejan Savić, izbornik srpske vaterpolske reprezentacije, pozitivan je na koronavirus! Savić je posljednja dva dana imao temperaturu i u ponedjeljak bi trebao obaviti dodatne testove kako bi se ustanovila točna klinička slika i težina zaraze

Još je u četvrtak potvrđeno kako je srpski vaterpolski reprezentativac Nemanja Vico pozitivan na koronavirus te su odmah prekinute sve aktivnosti reprezentacije. U petak su svi igrači i članovi reprezentacije testirani, a sada su stigli i zabrinjavajući rezultati.

Pokazalo se kako je i izbornik Dejan Savić pozitivan na ovaj virus. Savić je imao temperaturu, a u toku današnjeg i sutrašnjeg dana obavit će dodatne preglede, kako bi se ustanovilo koliko je virus jak, odnosno kako će teći daljnje liječenje.

Sigurno je da trofejnog stručnjaka čeka dvotjedna izolacija, ali će tek nakon što dodatni pregledi budu gotovi biti poznato hoće li u karanteni biti kod kuće ili će na bolničko liječenje.

Reprezentacija Srbije je na okupu od kraja svibnja i plan je bio da zajedno treniraju sve do 25. srpnja. Sada su sve aktivnosti srpskih vaterpolista prekinute, svi igrači i članovi stručnog stožera moraju u dvotjednu izolaciju...