JASNO TKO JE TRAGIČAR

Srbi razočarani nakon drame: Nezaslužena pobjeda Poljske!

16.01.2016 u 09:52

Bionic
Reading

Nakon poraza u tijesnoj utakmici 29:28 srpska javnost zadovoljna je dojmom koji je ostavila rukometna reprezentacija protiv Poljske, a igrači vjeruju da su zaslužili više u ovom susretu...

Iako su mnogi očekivali laku pobjedu domaćina Poljske na otvaranju Europskog prvenstva, s obzirom na izostanke najboljih igrača Srbije Ilića i Vujina, to se nije dogodilo. Izabranici Dejana Perića odigrali su potpuno ravnopravnu utakmicu i na kraju izgubili samo zato što je Szmal obranio sedmerac Nikčeviću za izjednačenje pola minute prije kraja.

Očekivano, srpska reprezentacija razočarana je porazom, ali ne i igrom koja se pokazala kvalitetnijom nego na prethodnim turnirima.

'Mogu slobodno reći nezaslužena pobjeda Poljaka. Nisu je zaslužili, ali to je tako, na kraju su uzeli bodove. Dugo vremena nismo odigrali ovako dobru utakmicu, borbeno i pametno, ali je na kraju falilo i sreće. Ponosan sam na igrače i stručni stožer. Nismo zaslužili izgubiti,' prenosi Mondo.rs izjavu Petra Nenadića koji je zabio sedam golova u ovoj utakmici.


'Zadovoljan sam mentalnim sklopom i karakterom ekipe. Željeli smo i borili se do samog kraja za pozitivan rezultat. Vjerujem da su svi prisutni u dvorani do poslednjeg trenutka strepili za rezultat. Igrat ćemo iz utakmice u utakmicu, vjerujem još bolje,' obećao je navijačima izbornik Dejan Perić.

Srbiju u sljedećem kolu čeka okršaj s moćnim Francuzima, a onda vjerojatno i odlučujući s Makedonijom i borbi za prolaz u drugu fazu natjecanja.