BOLAN KRAJ

Srbi ne biraju riječi: Očerupani smo, debakl i katastrofa

22.01.2013 u 08:08

Bionic
Reading

Srpski mediji razočarani su načinom na koji je njihova reprezentacija završila put na Svjetskom rukometom prvenstvu. Španjolska je uvjerljivo slavila 31:20

Telegraf je izašao s naslovom 'Debakl orlova', a u izvještaju stoji da je njihova reprezentacija doživjela katastrofu te da nijednom nisu poveli. Zaključili su da srpskom rukometu ostaju samo brige.

Mondo piše o 'bolnom kraju', utakmici u kojoj Srbija nije imala dovoljno znanja, snage i hrabrosti. Autor teksta prisjeća se i bolnih susreta s Poljskom i Slovenijom. Na kraju izvještaja novinar smatra da igrači nisu dovoljno vjerovali u uspjeh protiv Španjolaca.

Kurir donosi naslov 'Španjolci furiozno očerupali orlove' i piše da nešto očigledno ne štima u odnosima u nacionalnom sastavu te kako je izvjesno da će se iz reprezentacije povući najiskusniji i najbolji rukometaši.

Alo je oštar u svojem izvještaju te navodi da je Srbija na SP-u pokazala da je europsko srebro samo slučajnost, a utakmicu su čak usporedili s 'pornografskim sadržajem'. Isti medij tvrdi da se na Olimpijskim igrama i SP-u jasno vidjelo koliko su šuplji u nekada trofejnom sportu.

Sportski žurnal je napisao da se čuda ne događaju i da je Srbija bila u potpunosti psihički nespremna za utakmicu sa Španjolskom, obrana slaba, a napad zbunjen.