LUDILO NA MARAKANI

Srbi napali Slovence, stvar spasila policija

08.09.2010 u 11:18

Bionic
Reading

Kvalifikacijsku utakmicu za Euro 2012. nogometaši Srbije i Slovenije obilježili su remijem (1:1), a navijači tučnjavom i vrijeđanjem gostujuće himne

Srpski nogometaši s razlogom su se pribojavali gostovanja Slovenaca u Beogradu. Samo 1:1 na svom travnjaku puno je premalo za apetite nogometaša Radomira Antića, no tamošnji mediji dobar dio prostora rezerviranog za utakmicu dali su - navijačima. Naime, fućkanje gostujućoj himni već je tradicionalna stvar u Beogradu, ali nažalost ne i samo tamo, ali kraval koji su srpski navijači napravili tijekom minute šutnje za nedavno preminulog Stjepana Bobeka srpski mediji nazivaju nedopustivim.

Huligani su se prvo pokušali obračunati sa slovenskim navijačima, no uspjeli su im tek uzeti transparente, a onda su na slovenski dio tribine poletjele i plastične boce i plastične stolice. Nakon toga intervenirala je policija, pa se sukob Srba sa Slovencima pretvorio u sukob srpskih huligana sa srpskom policijom. Zasad iz Beograda ne stižu vijesti o ozlijeđenima i uhićenima, no nesumnjivo je da oni postoje.