ovo će odjeknuti

Srbi lansirali senzaciju; Zdravko Mamić se vraća u nogomet u punom smislu i preuzima klub iz srpske Superlige

06.10.2020 u 11:05

Bionic
Reading

Zdravko Mamić navodno preuzima TSC iz Bačke Topole koji se natječe u srpskoj Superligi

Zdravko Mamić već je duže vrijeme u Bosni i Hercegovini kuda je preselio nakon što je nepravomoćno osuđen za malverzacije u Dinamu. Dok čeka rasplet pravne situacije, nekadašnji izvršni predsjednik Dinama, a danas savjetnik 'modrih', živi u Hercegovini i priprema svoju obranu za koju vjeruje da će na kraju ipak dokazati njegovu nevinost.

Nedavno je rekao i kako ne bi imao ništa protiv rada u nekom od srpskih klubova kao što je Crvena zvezda ili Partizan.

'Ne vidim nikakav razlog da sutra ne radim u Crvenoj zvezdi ili u Partizanu. To su za mene institucije. Kada ne bih imao bolju situaciju, da nisam u Dinamu i da na tržištu u normalno uređenim okolnostima imam takvu ponudu, za mene bi to bio privilegij', rekao je nedavno Mamić u emisiji Sportlight.

Na tu njegovu izjavu poziva se srpski portal MaxbetSport čiji novinar Dejan Prlina tvrdi kako će Zdravko Mamić preuzeti TSC iz Bačke Topole. Klub je trenutno na 10. mjestu srpske prve lige s 14 osvojenih bodova u 10 kola, a kao i Osijek žive od mađarskog kapitala.

Mađari su tamo napravili akademiju i sagradili stadion, a navodno su u odličnim odnosima s vlasnicima i upravom Osijeka. Srpski klub je prošle godine došao pod svijetla reflektora nakon što su u debiju u srpskoj Superligi završili na četvrtom mjestu i izborili kvalifikacije za Europsku ligu u kojima su ispali od rumunjske Steaue nakon jedanaesteraca.

Zdravko Mamić još nije komentirao ove napise, baš kao ni spomenuti TSC pa nije poznato ima li u njima istine.