NA POČETKU MEČA

Sramotnim potezom zasjenio svoju pobjedu nokautom!

21.07.2014 u 08:26

Bionic
Reading

Conor McGregor ostvario je sjajnu pobjedu pred svojim navijačima, nokautiravši Diega Brandaoa. Ipak, kod mnogih MMA fanova pokvario je ukupni dojam nesportskim potezom kojim je započeo borbu

Conor McGregor impresionirao je još jednom MMA svijet svojom sjajnom predstavom protiv Diega Brandaoa i pobjedom pred svojom publikom. Ipak, u svom nastupu ostvario je i jednu mrlju, odnosno izveo je jedan nekorektan i izuzetno nesportski potez.

Na samom početku prve runde, borci su se krenuli pozdraviti dodirivanjem rukavica, no irski je borac, kad je došao dovoljno blizu, povukao svoju rukavicu te pogodio kružnim udarcem svog protivnika u stomak. Iako to nije imalo veliki utjecaja na nastavak borbe, izgledalo je jako ružno.

Čini se kako irska zvijezda smatra da pravi borac mora imati i fanove i 'hejtere'. Ovih prvih ima već veliki broj, a čini se kako bi, ako nastavi s ovakvim potezima, mogao doći i do velikog broja ovih drugih. Poznavajući Conora, on jedva čeka priliku da i njima nešto poruči, u svom stilu, preko medija.