izbornik je naredio

Sramotni skandal potresa brazilsku reprezentaciju uoči Svjetskog prvenstva u Katru; ako je ovo istina...

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 05.11.2022 14:24
  • Objavljeno 05.11.2022 u 14:22
Bionic
Reading

Do početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru ostalo je još samo 15 dana, a brazilski mediji otkrili su kako je izbornik Tite od igrača koji kandidiraju za nastup tražio da lažiraju ozljede u svojim klubovima kako bi što odmorniji dočekali nastup na Mundijalu

Veliki skandal potresa nogometni svijet samo dva tjedna prije početka Svjetskog prvenstva u Katru, a u središtu se našla reprezentacija Brazila koja je među glavnim kandidatima za osvajanje naslova prvaka.

Naime, brazilski su mediji otkrili kako je izbornik Tite od igrača koji kandidiraju za nastup na SP-u tražio da lažiraju ozljede u svojim klubovima kako bi što odmorniji dočekali nastup na Mundijalu!

Sve je navodno otkrio razočarani napadač Flamenga Gabriel Barbosa Gabigol (26) koji je u posljednji trenutak izostavljen s popisa putnika za Katar.

On je u razgovoru za brazilske medije otkrio kako je izbornik Tite igračima sugerirao da se prave da su ozlijeđeni da ne bi igrali za svoje klubove...

'Tite je zatražio da igrači odglume ozljede kako bi izbjegli igranje za klubove uoči SP-a u Katru. Gabigol je pitao Titea kakvu bi ozljedu trebalo odglumiti, a ovaj mu je rekao da on nema potrebe bilo što glumiti jer ga neće voditi na Svjetsko prvenstvo', tvrde brazilski mediji.

Brazil će na SP-u u Katru igrati u skupini G u kojoj su još Srbija, Švicarska i Kamerun, a prvenstvo otvaraju utakmicom protiv Srbije 24. studenog.

Brazilci su jedni od glavnih favorita za osvajanje titule prvaka svijeta, koju su posljednji put osvojili 2002. godine u Japanu i Južnoj Koreji.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal