ovo nismo očekivali

Je li EHF ovom odlukom 'sabotirao' hrvatsku reprezentaciju? Cindrić i Marić ipak ne smiju igrati protiv Francuske

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 13.01.2022 20:24
  • Objavljeno 13.01.2022 u 20:08
Bionic
Reading

Luka Cindrić i Marino Marić u srijedu su navečer stigli u Szeged te su se priključili reprezentaciji nakon što su bili negativni na testu za koronavirus. Izbornik Hrvoje Horvat nakratko je odahnuo te se ponadao da će iskusni dvojac ipak zaigrati protiv Francuza večeras od 20.30 sati

Na žalost, čini se kako su ljudi iz EHF-a imali drugačije planove jer samo sat vremena prije početka utakmice protiv Francuza objavljeno je kako Luka Cindrić i Marino Marić nemaju pravo nastupa!

Naime, da bi zaigrali protiv 'Les Expertsa' trebao im je još jedan negativan test kojeg su odradili tijekom današnjeg dana. Svi su se u našoj reprezentaciji nadali da će rezultati stići do početka utakmice, a onda je - samo sat vremena uoči sraza s Francuzima - stigla loša vijest.

Cindrić i Marić definitivno ne mogu zaigrati večeras protiv Francuza jer su testovi bili granično negativni pa je EHF odbio izdati zahtjev. Utakmicu će pratiti iz hotela.

'Čekamo da izađu iz soba i da budu s nama. Sutra je novo testiranje, nadam se da će biti negativni i da će nam pomoći za nastavak prvenstva', rekao je za RTL Ivano Balić.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal