RUŽNE SCENE

Sramota na derbiju juniora Gorice i Hajduka; fizički obračun zasjenio pobjedu domaćina s kojom se zakompliciralo prvenstvo

07.05.2022 u 16:19

Bionic
Reading

Ružne scene dogodile su se na utakmici juniora Gorice i Hajduka koja je završila pobjedom domaće momčadi 1:0

Odlučujući pogodak pao je u petoj minuti utakmice, a zabio ga je Caio Cruz, no umjesto o nogometu priča se o stvarima kojima nije mjesto na stadionima.

Naime, susret je prekinut u 58. minuti i prekid je trajao 12 minuta. Razlog je bila tučnjava koju su započeli oni koji bi trebali zapravo biti primjer i uzor – treneri.

Prema zapisniku s utakmice glavni trener Gorice Sven Raić krenuo je prema klupi Hajduka po zadržanu rezervnu loptu za igru gdje mu gostujući pomoćni trener Ivica Roguljić snažno bacio u predio tijela te dolazi do fizičkog sukoba i obostranog udaranja rukama o predio glave.

Obojica su isključeni kao i glavni trener Hajduka Marijan Budimir koji se pridružio fizičkom obračunu, a sramotne scene možete vidjeti OVDJE.

Inače, u gužvi su sudjelovali i igrači i stručni stožer obje momčadi. Bilo je tu naguravanja, udaraca, ali srećom bilo je više hladnijih glava pa se nakon crvenih kartona utakmica nastavila, a Gorica je stigla do tri boda.

Nakon 26 kola Hajduk je ostao prvi sa 61 bodom, a drugoplasirana Gorica je sada na 59 bodova.