PORUKA SVIMA

Sprema se totalni kaos u ringu: Propalice, dolazim!

07.03.2017 u 15:23

  • +4

Tyson Fury

Izvor: Reuters / Autor: Lee Smith

Bionic
Reading

Tyson Fury je ponovno uznemirio boksačku scenu. Posrnuli teškaš je ovoga puta iznenadio najavom svog povratka i pritom otkrio kako bi isti trebali gledati već 13. svibnja

Osim objave 'prijelomne vijesti' na Twitteru, bivši prvak je i poručio da se njegovi pojasevi drže na toplom dok kralj ne dođe po onog tko će ih u tom trenutku imati.

'Return od the MAC, 13. svibnja, radimo na protivniku, više novosti slijedi. Poruka svim propalicama: grijte moje pojaseve jer uskoro dolazim po njih!’

Naravno, i ovu, kao i svaku vijest koja dolazi direktno of Furyja, treba uzeti s određenom dozom rezerviranosti, ali mora se priznati da se Fury ovoga puta zaista potrudio te je već u idućim objavama predložio borce s kojima bi mogao ukrstiti rukavice u svom povratničko meču. Na njegovom su se repertoaru tako našli Tony Bellew i Deontay Wilder, prenosi Fight Site.

Autor: Tyson Fury

Podsjetimo, Fury je još uvijek neporažen u svojoj profesionalnoj karijeri (25-0). Njegov posljednji nastup gledali smo u studenom 2015. kada je šokirao svijet preuzevši pojaseve Vladimira Klička, no bez istih je ostao nakon što se prošle godine povukao iz aktivnog natjecanja.