'BOMBA' IZ MADRIDA

Sprema se Realov posao stoljeća; stotine milijuna eura čekaju u banci za transfer svih transfera

17.08.2018 u 17:18

Bionic
Reading

Real Madrid je klub uz kojeg se vežu najveće kupovine, ali aktualni europski prvak još u svoje redove nije doveo senzacionalno pojačanje. No izgleda da na Santiago Benabeu ipak pripremaju transfer svih transfera

'Kraljevski klub' sinonim je za glamurozna pojačanja, Madrižani su toliko puta u povijesti rušili rekorde isplaćenih odšteta za igrače. Nakon što su Juventusu prodali najveću zvijezdu Cristiana Ronalda većina nogometne javnosti smatrala je da će Portugalca u Realu nadomjestiti s novim majstorom, ali to se zasada nije dogodilo.

Cijeloj neobičnoj situaciji oko kluba nije pomogao ni poraz od gradskog rivala Atletica u europskom Superkupu pa bi sve bilo puno ljepše za europskog prvaka kada bi napokon potpisao 'kapitalca'.

  • +3
Europski Superkup: Real M. - Atletico M. Izvor: Pixsell / Autor: Marius Becker/DPA/PIXSELL

Kako piše Marca Real uopće nije odustao od dovođenja neke super zvijezde, zapravo na Santiago Bernabeu nisu digli ruke od Neymara koji je prošle sezone za 222 milijuna eura prešao iz Barcelone u PSG.

Prema tvrdnjama toga španjolskog dnevnika, Real u banci ima 300 milijuna eura i čeka povoljan trenutak da ugrabi Brazilca koji je proteklih mjeseci koketirao sa španjolskim klubom. PSG je zasad ostao čvrst i nije popustio, no u Realu vjeruju da moraju biti strpljivi te da će im se otvoriti prilika.

Neymar 2018. Izvor: Društvene mreže

Kako? UEFA istražuje transfere Neymara i Mbappea (iz Monaca u PSG) odnosno je li narušen financijski fair–play. Španjolski novinari smatraju da bi istraga mogla pokazati da su Parižani pretjerali u razbacivanju s novcem i da će ih UEFA kazniti te ih na taj način prisiliti na prodaju.

I zato taj sportski list smatra da je Realova stagnacija u ljetnom prijelznom roku zapravo zatišje prije bure, da Realovci naoružani strpljenjem prate situaciju oko PSG-a i čekaju pravi trenutak da uskoče s ponudom koju u Parizu pod pritiskom UEFE neće moći odbiti – 300 milijuna eura.

Ne zaboravite, prijelazni rok u Španjolskoj i Francuskoj još traje, do 31. kolovoza, i sve miriše na novu 'bombu' iz Reala!

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia