bilo bi čudesno

Sprema se najveći posao u povijesti nogometa: Lionel Messi odlazi iz Barcelone i od ljeta će igrati uz bok Cristianu Ronaldu

08.02.2020 u 08:08

Bionic
Reading

Ako je vjerovati Sport Bibleu Juventus se sprema idućeg ljeta dovesti nezadovoljnog Lionela Messija i upariti ga s Cristianom Ronaldom u napadu

Barcelona ne proživljava sezonu iz snova. Nije to ništa toliko dramatično, ali jasno je vidljivo da neke stvari nisu kakve bi trebale biti. Katalonci su ispali iz Kupa kralja, a u domaćem prvenstvu su na drugom mjestu s 46 osvojenih bodova, tri manje od najvećeg rivala Real Madrida.

Loši rezultati stvorili su napetost u klubu, a situacija je eskalirala nakon nepromišljene opaske sportskog direktora Erica Abidala.

'Znate, velik broj igrača nije bilo zadovoljan ili nisu dovoljno naporno radili, a uz to je bilo i nekih unutarnjih nesuglasica. Trener i svlačionica uvijek su bili u dobrom odnosu, ali nešto jednostavno nije bilo u redu, a ja to mogu osjetiti kao bivši igrač', rekao je Abidal i pokrenuo pravu lavinu.

Prvi mu je odgovorio Lionel Messi koji je u klubu proveo cijelu svoju karijeru, a s Abidalom je i igrao. 'Ako kritiziraš igrače onda kreni s imenom i prezimenom, reci na koga misliš, a ne optužuj cijelu momčad za nerad. To nije dobro ni za momčad, ni za klub. To je jako štetno za Barcelonu', pomalo prijeteći je rekao Messi.

Situacija je navodno sve gora i gora, a Messiju je cijela ova priča izgleda prelila čašu pa se sve više piše o njegovom odlasku iz kluba. Argentincu je prema tim pričama dosta Abidala i čelnika Barcelone i želi karijeru završiti negdje drugdje. Naravno, kada je Messi u pitanju onda se uz njegovo ime vežu svi najveći i najbogatiji klubovi pa tako strani mediji pišu o tome da Manchester City i PSG rade na njegovom dovođenju, ali jedna od priča posebno je intrigantna.

Sport Bible tvrdi kako će po Messija krenuti Juventus. Početak priče je jednak kao i kod drugih. Messiju je dosadila Barcelona i dosta mu je negativne atmosfere u klubu u kojem je posvađan s upravom i traži novi izazov, a ono što mu Juventus može ponuditi jest igranje uz bok Cristianu Ronaldu. Dvojac je često uspoređivan, ali kako god okrenete radi se o dvojici najboljih igrača na svijetu i jednima od najboljih u povijesti nogometa.

Gotovo da nema osobe na svijetu koja ih ne bi voljela vidjeti u istoj ekipi bez obzira jeste li navijač te ekipe ili ne. I sam Ronaldo smatra ovu ideju intrigantnom.

'Bilo bi interesantno vidjeti nas obojicu u istoj ekipi. Mislim da bi veliki igrači trebali igrati zajedno. Da smo u istoj ekipi mislim da bih bio bolji od njega, ali ne bi ni on puno zaostajao. Svi znamo da je Messi odličan igrač', rekao je Ronaldo još 2016. godine France Footballu, a ovaj scenarij mogao bi se ostvariti na ljeto 2020. godine.