ČUDAN ODGOVOR

Sprema li se transfer nad transferima u Formuli 1? Leclerc (ni)je bio jasan

27.04.2023 u 19:43

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana moglo se čuti kako bi Charles Leclerc mogao napustiti Ferrari i potpisati ugovor s Mercedesom, a sada je stigao i njegov odgovor.

Ugovor Lewisa Hamiltona s Mercedesom završava na kraju sezone te zasad ne postoji jamstvo da će biti produžen. Stoga se spominju moguće zamjene za sedmerostrukog prvaka, a s njemačkom momčadi najčešće se povezuje Leclerc.

Pojavile su se informacije da je Monegažanin već odradio telefonski razgovarao sa šefom Mercedesa Torgerom Christianom 'Totom' Wolffom, a Leclerc je odgovorio na sve te špekulacije.

'Nije bilo razgovora. Barem zasad. Potpuno sam koncentriran na projekt koji imam danas, a to je Ferrari. Uvijek mi je bio san voziti za Ferrari i volim ovu momčad. Cilj mi je osvojiti naslov s Ferrarijem, tako da ne razmišljam o Mercedesu. U potpunosti vjerujem timu i imam vjere kada je riječ o budućnosti, a kasnije ćemo vidjeti', odgovorio je vozač Ferrarija.

Leclercov ugovor s Ferrarijem ističe na kraju sljedeće sezone, a prvi čovjek talijanske momčadi Frederic Vasseur ne boji se kako bi Leclerc mogao otići suparniku ako Ferrari ne bude konkurentan ostalima.

'Ima ugovor s nama još jednu godinu. Prema tome, ima vremena za razgovore. Ne bojim se, mislim da nije pravi trenutak za razgovor na tu temu', zaključio je Vasseur.