'S KONJA, NA ...'

Sprema li se nevjerojatni transfer Šime Vrsaljka?

28.06.2014 u 12:44

Bionic
Reading

Prilično nestvarnu priču u subotnjem je izdanju ponudio talijanski dnevnik Tuttosport koji tvrdi da se Sassuolo sprema ući u utrku za hrvatskim nogometašem Šimom Vrsaljkom (22)

Desni bek Genoe privukao je pažnju mnogih klubova nakon dobre premijerne sezone u Seriji A. I predsjednik đenovskog kluba Enrico Preziosi dao je prije nekoliko dana naslutiti da bi Vrsaljko mogao biti prodan ovo ljeto, a najviše se kao potencijalni kupac spominje Fiorentina koja je navodno spremna u transfer uključiti i Facunda Roncagliju. Među interesentima za Vrsaljka su talijanski mediji navodili i Inter, Romu i Milan, a sada se naglo među tim velikanima našlo i ime malog Sassuola.

Tuttosport tvrdi da je klub koji je prošle sezone za dlaku izbjegao ispadanje iz Serije A spremna ući u utrku s Fiorentinom i ostalima. Zasad nije poslao službenu ponudu Genoi, ali očekuje se da će to uskoro napraviti, a glavni mu je adut novac. S obzirom da je Preziosi i sam priznao da Genoi treba novac, pitanje je hoće li odbiti Sassuolo ako njegova ponuda stvarno bude bolja od konkurencije. No, pitanje je i što bi rekao sam igrač o odlasku u klub koji je u prošloj sezoni bio iza Genoe na ljestvici.