GDJE IMA DIMA...

Sprema li se senzacionalni transfer Luke Modrića u drugog europskog velikana?

20.10.2023 u 09:28

Bionic
Reading

Luka Modrić ima ugovor s Real Madridom do kraja sezone, ali pitanje je hoće li ga odraditi do kraja

Naime, 38-godišnji hrvatski kapetan Luka Modrić nije zadovoljan s minutažom u španjolskom velikanu, nije to nikakva tajna. Trener Carlo Ancelotti priliku daje mladim snagama pa se nagađa kako će naš veznjak već u zimskom prijelaznom roku krenuti prema nekoj novoj destinaciji na kojoj će više igrati.

Modrić svoj nogometni kraj želi dočekati na terenu, a ne na klupi. Pisalo se već o interesu kubova iz SAD-a i Saudijske Arabije, a postoji mogućnost da 'Vatreni' ostane u Europi, ali jednom drugom nogometnom velikanu.

'Modrić još ne zna gdje će završiti sezonu. Postoje klubovi koji se raspituju za njega, a jedan od njih je Manchester United. Modrić želi igrati i žali se da nema natjecateljskog ritma. United zna da Modrić nije sretan u Realu i raspituje se kako ga može dovesti u siječnju. Modrić će pričekati dva mjeseca da vidi hoće li mu se status promijeniti. Tek tada će odlučiti što će s karijerom', rekao je Inda, urednik OKDiarija.

Takav scenarij u ovom trenutku zvuči nemoguće, ali s druge strane bi Modrić imao priliku upisati se u povijest kao prvi Hrvat koji je zaigrao za Manchester United, jedan od najvećih europskih klubova.

Standings provided by Sofascore