SuperSport HNL

Neočekivani problemi za Hajduk; Marko Livaja i suigrači morali su napustiti Poljud...

20.10.2023 u 06:02

Bionic
Reading

Hajduk i Osijek u nedjelju (18 sati, MAXSport, MAXtv) na Poljudu igraju derbi 12. kola SuperSport HNL-a. No, 'bili' su se u tjednu uoči velikog okršaja našli u velikim problemima

Trener Hajduka Ivan Leko reprezentativnu je stanku iskoristio kako bi dodatno uigrao svoju momčad za nastavak sezone, a sve s posebnim naglaskom na nedjeljni derbi 12. kola SuperSport HNL-a s Osijekom (18 sati, MAXSport, MAXtv).

Sigurno je Leki dobro 'sjela' i odluka kapetana Marka Livaje koji je objavio da više ne želi igrati za reprezentaciju pa je cijeli tjedan bio na raspolaganju treneru i suigračima.

No, pripreme za derbi nisu prošle bez problema jer su Marko Livaja i suigrači neočekivano morali su napustiti Poljud.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Naime, 'bili' su još u ponedjeljak trenirali na Poljudu, ali su nakon toga od utorka do petka morali preseliti na stadion ŠC Pricviće u Žrnovnici!

Sad su otkriveni i razlozi ove neočekivane promjene. Naime, u tijeku su standardni radovi na pomoćnom travnjaku Poljuda na kojem inače trenira seniorska momčad Hajduka. Uz to se u isto vrijeme 'glanca' i glavni teren kako bi bio u što boljem stanju za nedjeljni derbi s Osijekom!

Zato su 'bili' ovog tjedna treninge prebacili u Žrnovnicu, a u subotu će Ivan Leko svoje igrače ponovno izvesti na travnjak Poljuda kako bi odradili posljednji trening pred utakmicu Osijekom.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +15
Rijeka - Hajduk, 11. kolo, 2023/24. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic
Standings provided by Sofascore