proslava

Sport Nedjeljom napunio je u petak 18 godina i na velikom partyju to proslavio

25.11.2023 u 15:27

Bionic
Reading

U petak navece Sport Nedjeljom imao je svoj party u Rebay Stars cabareu i proslavio 18. godina najgledanije nacionalne TV sportske emisije "Sport nedjeljom"

Na samom partyju je bilo puno poznstih osoba iz javnog zivota.Uz izvanredan Studio Band te uzivanje u Henesy cockelima i Poetika ginom.

Ova mala, ali snažna postava predvodena Ante Brekom, Vladom Turkovicem i Damirom Kisicem zaocela je  svoju sportsku avanturu započela je davne 2006. godine, a tijekom 18 uspješnih godina ugostili više od 2500 sportaša, trenera i sportskih stručnjaka te napravili više od 6500 zanimljivih reportaža iz Hrvatske, ali i svijeta.

Za ovaj vrijedan rad „Sport nedjeljom“ danas ponosno nosi titulu najbolje hrvatske sportske emisije i neumornog promicatelja hrvatskog sporta, koju s veseljem pratimo punih 18. godina.Dobitnici mnogih nagrada Hrvatskog zbora sportskih novinara, HOO-a, HPO-a Grada Zagreba i Nezavisne udruge televizija.

  • +5
Sport Nedjeljom napunio je u petak 18 godina i na velikom partyu to proslavi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije