Spektakularan meč

Goran Ivanišević duhovitom izjavom o kravama i Rafteru nasmijao sve prisutne

26.02.2019 u 11:40

Bionic
Reading

ATP turnir u Umagu će u svojem 30. izdanju (12-21.07.) pružiti i jedan veliki egzibicijski spektakl u kojem će se sučeliti Goran Ivanišević i Australac Patrick Rafter

Njih dvojica će tako u Umagu (16. srpnja) obnoviti sjećanje na njihovo međusobno wimbledonsko finale, prije 18 godina, u kojem je hrvatski tenisač došao do svojeg jedinog Grand Slama.

'Ovo mi je ispunjenje sna, jedva čekam da napokon u Hrvatskoj odigram taj meč još jednom. Veliko hvala Patricku koji će samo zbog ovog meča doći iz Australije. Hvala i Umagu i svim ljudima koji su nam ovo omogućili, vjerujem da će svi uživati u ovom revanšu', kazao je Goran Ivanišević dodavši:

'Rafter dolazi jer me iznimno poštuje, bez obzira što sam ga pobijedio i što mi je uljepšao najbolji trenutak karijere', govorio je Ivanišević pa zatim svojom izjavom o suparniku nasmijao sve.

'Rafter je lijen, ne da mu se ići iz Australije, tamo je kupio neku farmu i uzgaja krave. Ozbiljno, ne šalim se!i U Hrvatsku dolazi sa ženom bez djece, pa će to biti prilika da mu pokažem ljepote Hrvatske. Nadam se da ćemo se zabaviti.'

Organizatori turnira prenijeli su i Rafterove izjave:

'Goran je moj veliki prijatelj i jako se veselim dolasku u Hrvatsku, među njegovu publiku. Već nekoliko godina pokušavamo uskladiti raspored kako bih upoznao hrvatske ljepote te posebnost umaškog turnira o kojem se na Touru toliko priča. Drago mi je da smo ove godine uspjeli ovo ostvariti stoga jedva čekam meč u srpnju', rekao je Australac.

Inače, Ivanišević trenira Miloša Raonića i za njega kaže da ima balkanski mentalitet (rođen u Crnog Gori, igra za Kanadu).

'Mi Balkanci smo posebni, treba razumjeti taj mentalni sklop. Amerikanac trenira Balkanca? Moguće, ali vidjeli ste na slučaju Đokovića i Agassija. Odmah sam znao sam da to neće dugo trajati.'

  • +4
Predstavljen ovogodišnji ATP turnir u Umagu Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Osim uzbudljivom egzibicijom velika 30. obljetnica umaškog turnira bit će obilježena i vrhunskim teniskim mečevima, raznolikim party programom te iznimnom gourmet ponudom. Program 30-tog turnira pogledajte ovdje.