TURNIR U SPLITU

Spektakl u Spaladiumu dostojan Lige prvaka

28.12.2010 u 12:13

Bionic
Reading

Deveti po redu humanitarni malonogometni turnir Memorijal Dino Petrinović okupit će u utorak u Spaladium Areni mnoge zvijezde hrvatskog i europskog nogometa

U utorak od 16 sati u Spaladium Areni će se održati deveti po redu humanitarni malonogometni turnir Memorijal Dino Petrinović, čiji će prihod, po običaju biti uplaćen u korist Centra za smještaj djece s problemima u razvoju Mir u Rudinama pored Splita.

U prvom polufinalu sastaju se Stella mares i Tropic club Equador. Stella mares predvode bivši igrači Hajduka Rapajić, Turković, Musa, Jarni, aktualni Maloča, Kukoč i Radošević te dvije buduće zvijezde, Livaja i Džoni. Equador predvode bivši, aktualni i budući kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimir Boban, Darijo Srna i Ivan Rakitić, tu su i Vukojević, Sablić, hajdukovci Vučko, Brkljača, Čop, Ljubičić… Na klupi ih predvodi Stanko Poklepović.

U drugom polufinalu igraju Vanilla i Kauri. Favorit ovogodišnjeg izdanja turnira, Vanilla, svoje je redove upotpunio povratnikom iz Rusije Križancem, internacionalcima Ruijem Barrosom, Zlatkom Zahovičem, Dadom Pršom, tu su i Drago Gabrić, Vjekoslav Tomić, hajdukovci Vukušić, Trebotić…

Nova momčad na turniru, Kauri, okupila je moćnu internacionalnu momčad koju predvode braća Ibričić, Senijad i Besim. Senijad je u momčad doveo i kolege iz reprezentacije BiH, Džeku, Spahića i Nurkovića, tu su i otac i sin Špehar te uzdanice Hajduka Jozinović i Oremuš.

Sve u svemu, svi preduvjeti da se obori rekord od deset tisuća gledatelja, koliko ih je prošle godine gledalo turnir u Spaladium Areni, ispunjeni su, a gledatelji će zasigurno moći uživati u potezima nogometnih velikana.