HAJDUK NA MAXTV-U

Spektakl na Poljudu; stižu Slaven Bilić i njegov Bešiktaš!

07.10.2013 u 14:19

Bionic
Reading

U četvrtak 10. listopada splitski Hajduk ugostit će u prijateljskoj utakmici na Poljudu turski Bešiktaš (Arenasport 3, 19:00) koji od ove sezone vodi legenda 'bilih' i bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić

Početkom ovog tjedna nastupila je reprezentativna pauza - idućeg petka, te potom utorka, igraju se završne kvalifikacijske utakmice za odlazak na SP 2014. Zbog toga diljem Europe, pa i u Hrvatskoj, prvoligaški travnjaci miruju, no ne potpuno; mnogi klubovi ne žele zbog pauze ispasti iz natjecateljskog ritma pa organiziraju jake prijateljske susrete, a u tom biranom društvu nalazi se i Hajduk!

U četvrtak 10. listopada od 19:00 sati (maxTV, Arenasport 3, 19:00H) nogometaši uglednog turskog kluba Bešiktaša odmjerit će snage s Hajdukom u prijateljskoj utakmici koja bi prema najavama mogla imati natjecateljski naboj. Posve je jasno da je 'kum' ovog susreta trener Bešiktaša Slaven Bilić, nekadašnji izbornik Hrvatske koji i dalje održava bliske kontakte sa svojim bivšim klubom Hajdukom. Zbog svog visokog renomea Bešiktaš je mogao birati suparnike za ovaj susret, no Bilić je inzistirao na Hajduku kojemu je redovito pun stadion važan izvor prihoda, pa je Bilić i na ovaj način pokušao pomoći svome matičnom klubu kojeg vodi njegov bivši suigrač iz reprezentacije Hrvatske Igor Tudor

Kako i gdje sve gledati Hajduk-Bešiktaš?

Osim na MAXtv-u (Arenasport 3) utakmicu Hajduk-Bešiktaš možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Bešiktaš će na Poljud istrčati u krnjem sastavu budući da turskoj reprezentaciji daje pet igrača uz još nekolicinu koji igraju za druge nacionalne vrste poput Almeide, Sivoka, Enerama, Kavlaka i drugih. No, bez obzira na izostanak važnih prvotimaca, Bešiktaš će istrčati u vrlo jakom sastavu - ipak je riječ o momčadi vrijednoj više od 100 milijuna eura čije rezerve vrijede više od cijelog sastava Hajduka.

Bilić je dobro krenuo na klupi Bešiktaša - u šest utakmica upisao je pet pobjeda i jedan poraz uz prekinutu utakmicu protiv Galatasaraya i trenutno drži drugu poziciju turske nogometne lige. Hajduk je prošlog vikenda igrao protiv Splita i remizirao, no iako protiv jakoga gradskog rivala remi i nije loš rezultat, Bili su ostali ponešto dužni publici koja ne voli susrete bez golova. Taj bi dug Hajduci mogli otplatiti ove srijede protiv Bešiktaša koji će na Poljud istrčati bez par ključnih defenzivnih igrača.
Može li Hajduk uzeti mjeru Turcima, pogledajte na kanalu Arenasport 3 ili putem PPV usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/

Rijeka 1:1 Hajduk