skuplji od vlašića

Na Poljud je stigla nemoralna ponuda; najmlađi kapetan u povijesti 'bilih' mogao bi postati najskuplji u klupskoj povijesti

30.03.2019 u 13:28

Bionic
Reading

Domagoj Bradarić (19) najsjajniji je Hajdukov dragulj koji se ovog trenutka nalazi 'u izlogu'. Upiti za mladog igrača koji bez problema pokriva pozicije lijevog braniča i desnog krila stižu sa svih strana, a španjolski je velikan sada konkretizirao ponudu

Na Poljudu mira nema, u trenucima dok se 'bili' pokušavaju probiti do mjesta koja sljedeće sezone vode u Europu za njihove mlade igrače sa svih strana stižu ponude.

Posljednja u nizu je doslovno bombastična. Naime, Domagoj Bradarić (19) jedan je od najvećih hrvatskih nogometnih talenata, definitivno budućnost Hajduka i hrvatske reprezentacije, no pitanje je koliko će još dugo uopće igrati u Hrvatski Telekom Prvoj ligi.

Navodno su skauti madridskog Atletica već odavno Bradarića obilježili kao izuzetno važnu investiciju, a sada su čelnici 'rojiblancosa' poslušali savjet i poslali ponudu Hajduku. Prema nekim - za sada neslužbenim - informacijama radi se o čak 10 milijuna eura!

  • +6
Hajduk – Rudeš, 25. kolo 2018./19. Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Nakon što je sjajni Bradarić postao najmlađi kapetan u povijesti Hajduka, sad bi vrlo lako mogao postati i jedan od najskupljih, ako ne i najskuplji igrač 'bilih' ikad! Iza Bradarića su zapaženi nastupi za hrvatsku U-21 reprezentaciju, a ne treba zaboraviti kako je francusku Lille prošlog ljeta za njega poslao službenu ponudu od pet milijuna eura.

Nakon ove sezone Bradarićeva se cijena udvostručila, a svota bi mogla porasti još i više odigra li dobro na EP-u U-21 koje se igra u lipnju. Nikolu Vlašića 'bili' su prodali za 10 milijuna eura Evertonu, Bradarić bi bez problema mogao 'prešišati' tu cifru...

Kako god bilo, Hajduku bi ponovno mogao sjajno zaraditi, ali u isto vrijeme i ostati bez igrača na kojeg su u klubu dugoročno računali.

  • +4
Hrvatska - Grčka U-21, kvalifikacije za Euro Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL