Euro 2020

Španjolski napadač progovorio o novom kiksu Furije koja nikako da upiše pobjedu; Poljaci na kraju nezadovoljni i remijem

  • S.K.
  • Zadnja izmjena 20.06.2021 08:29
  • Objavljeno 20.06.2021 u 08:29
Bionic
Reading

Alvaro Morata i Wojciech Szczesny komentirali su međusobnu utakmicu na Euru koja je završila 1:1

Španjolska i Poljska su u drugom kolu Eura 2020 podijelile bodove nakon 1:1 remija. Španjolcima je to druga utakmica u kojoj nisu upisali puni plijen. Napadač Furije Alvaro Morata ne vidi krivca među igračima.

'Bila je to još jedna utakmica u kojoj nam je pobjeda pobjegla.Imali smo dosta prilike da slavimo, ali nogomet je takav. Uvijek imamo samopouzdanja, znamo da to možemo i moramo pobijediti Slovačku. Nije važno jesam li zabio kad smo remizirali. Ljudi mogu reći što god žele, ali nam ne mogu osporiti da smo se borili i trudili', kaže Morata.

S druge strane, golman Wojciech Szczesny bio je jedan od onih koji su Poljsku održali na životu uoči zadnjeg kola. Iako je remi sa Španjolskom ogroman uspjeh za Poljake, Szczesny kaže kako su ipak razočarani.

'Još uvijek smo pomalo razočarani iako je Španjolska vodila utakmicu i igrala puno bolje. Stvorili smo nekoliko dobrih šansi dok je Španjolska, osim penala, imala svega jednu šansu. Možda zvuči čudno, ali smo razočarani što nismo slavili. Ostala nam je još jedna utakmica, u kojoj moramo pobijediti ili idemo doma', rekao je poljski vratar.

  • +9
Španjolska - Poljska, 2. kolo, Euro 2021. Izvor: EPA / Autor: Jose Manuel Vidal / POOL