NAOŠTRILI PERO

Španjolski mediji razapeli Modrića nakon poraza Reala u Parizu: Nije ni blizu onom igraču, nestao je, pregažen je...

16.02.2022 u 10:56

Bionic
Reading

Nakon poraza Real Madrida u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u Parku prinčeva od PSG-a 1:0 mediji u Španjolskoj oštro su udarili po kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije Luki Modriću

Nakon poraza Real Madrida u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u Parku prinčeva od PSG-a 1:0 mediji u Španjolskoj oštro su udarili po kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije Luki Modriću.

Tijekom dosadašnje karijere Luka je često doživljavao hvalospjeve španjolskih sportskih novinara, no ovoga puta nisu mu bili skloni.

'Nikako nije nalazio loptu niti je uspio uhvatiti ritam. Napravio je više grešaka u prvom poluvremenu utakmice s PSG-om nego u cijeloj sezoni. Nema šanse da se ovakav Modrić približi onom dominantnom igraču kakav je inače. Nestao je, bio pregažen u bitki koja ga je jednostavno pojela', piše megapopularna Marca.

AS navodi da je Modrić u prvom poluvremenu jedva imao nekoliko kontakata s loptom te da ništa bolji nije bio ni u nastavku, zbog čega je u 82. minuti napustio igru.

  • +34
PSG - Real Madrid, Liga prvaka, 15.2.2022. Izvor: EPA / Autor: Yoan Valat

Podsjetimo, pitanje pobjednika riješio je Kylian Mbappe fantastičnim golom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade dok je u utakmici u kojoj su Parižani dominirali Lionel Messi propustio priliku zabiti iz penala.

Uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka između Reala i PSG-a na rasporedu je 9. ožujka u Madridu.