liga nacija

Španjolcima se za utakmicu s Hrvatskom u momčad vraća iskusni lijevi bek Barcelone

08.11.2018 u 13:55

Bionic
Reading

Izbornik španjolske nogometne reprezentacije Luis Enrique objavio je popis igrača za utakmicu s Hrvatskom u Ligi nacija koja se u četvrtak 15. studenog igra u Zagrebu

Najveća novost u redovima 'furije' povratak je sjajnog lijevog beka Barcelone Jordija Albe (29) koji od SP-a u Rusiji nije bio u krugu reprezentativnih kandidata.

Alba je u posljednjih nekoliko utakmica ostavio dobar dojam te je jedan od Barceloninih igrača u najboljoj formi. Asistirao je u utakmicama protiv Real Madrida i Rayo Vallecana a zabio je gol u pobjedi od 2:0 nad Interom na Camp Nou. Od kada je ljetos na klupu reprezentacije sjeo Enrique nije bio pozivan.

Alba je u subotu istaknuo da se osjeća odlično, da je u dobroj formi i da mu je cilj povratak u reprezentaciju za koju je do sada nastupio 66 puta.

Španjolska je Hrvatsku z prvoj utakmici Lige nacija nalupala čak 6:0, a sada će izabranici Zlatka Dalića na rasprodanom Maksimiru tražiti osvetu. Jasno je to i španjolskom izborniku Luisu Enriqueu koji u Zagreb stiže s najjačim sastavom...

Popis španjolskih reprezentativaca za utakmicu protiv Hrvatske:

Golmani: David de Gea (Manchester United), Kepa Arrizabalaga (Chelsea), Pau López (Betis)

Braniči: Jonny Otto (Wolverhampton), César Azpilicueta (Chelsea), Diego Llorente (Real Sociedad), Sergio Ramos (Real Madrid), Mario Hermoso (Espanyol), Iñigo Martínez (Athletic Bilbao), Jordi Alba (Barcelona), José Luís Gaya (Valencia),Sergi Roberto (Barcelona)

Vezni igrači: Dani Ceballos (Real Madrid), Brais Méndez (Celta Vigo), Rodri Hernández (Atlético Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Pablo Fornals (Villarreal), Saúl Ñiguez (Atlético Madrid), Suso Ferández (Milan), Rodrigo Moreno (Valencia)

Napadači: Iago Aspas (Celta Vigo), Marco Asensio (Real Madrid), Álvaro Morata (Chelsea), Isco Alarcón (Real Madrid)

  • +9
Liga nacija, skupina 4: Španjolska - Hrvatska Izvor: Profimedia / Autor: Pablo Garcia/UESyndication/PIXSELL/UESyndication/PIXSELL