NESLAVNA LISTA

Španjolci uvrstili Šukera među one koji bi trebali ići na dijetu

29.07.2016 u 17:56

Bionic
Reading

Povodom objave povratka nogometu talijanskog veterana Christiana Viera koji je poznat po svojem višku kilograma posljednjih godina, španjolski dnevnik Sport objavio je listu sedam bivših nogometaša kojima bi trebala dijeta, a na njoj se našao i Davor Šuker...

Podsjetimo, Vieri je ovog petka objavio da se s 43 godine vraća profesionalnom nogometu i da će se taj povratak dogoditi u Kini. Ta je vijest naišla na mnogo ismijavanja, jer je poznato da se nekoć slavni napadač bori s viškom kilograma nakon završetka karijere.

Tim je povodom dnevnik Sport složio listu sedam nogometaša koji su se pretjerano udebljali nakon završetka karijere, na kojoj se naravno nalazi i 'Bobo' Vieri. No, svoje mjesto je našao i predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Bivši napadač Reala i Seville ostavio je dubok trag u Primeri, a Španjolci ga prate i nakon završetka karijere. Tako im je u sjećanju ostala njegova figura na jednoj humanitarnoj utakmici, kada je u dresu Reala pokazao da se bori s viškom kilograma.

Na neslavnoj listi našli su se još Javi Moreno, Diego Tristan, Jose Luis Chilavert, Javi Moreno i Mats Magnussen, a ona bi trebala biti još puno šira, jer pregršt je nogometaša koji su izgubili svoj sportski izgled nakon završetka karijere, uključujući i Maradonu, brazilskog Ronalda pa čak i Roberta Baggija...