ŽESTOKE KRITIKE

Španjolci udarili po Modriću bez milosti: Luka, ovo ti ne ide na čast!

25.04.2017 u 11:10

Bionic
Reading

Sportski dnevnik Marca pod naslovom 'Gdje je bio Modrić' analizira igru hrvatskog veznjaka u El Clasicu i zaključuje kako je u cijeloj utakmici imao tek jedno uspješno dodavanje više od Barcinog golmana Ter Stegena...

Hrvatski 31-godišnji veznjak neće po dobrome pamtiti okršaj s Barcelonom ove nedjelje, u kojem je Real doživio poraz zahvaljujući pogotku Lionela Messija u posljednjim trenucima sudačke nadoknade.

Modrić se u španjolskim medijima našao pod žestokim kritikama za svoj nastup, pogotovo onima bliskima 'kraljevskom klubu'. Ne mogu mu oprostiti mekane reakcije i slabu igru u obrani kod oba pogotka Messija, a također i nedostatak kreativnosti prema naprijed.

'Gdje je bio Modrić?', pita se dnevnik Marca i pod ovim naslovom analizira igru našeg reprezentativca te zaključuje da je ukupno skupio tek 37 uspješnih dodavanja, što je tek jedno više od golmana Barcelone Ter Stegena, dok ih je kolega u veznoj liniji Toni Kroos skupio znatno više, 55.

Luka Modrić protiv Barcelone Autor: YouTube

S druge strane, Rakitić (47), Iniesta (65) i Busquets (77) bili su znatno angažiraniji kad su u pitanju dodavanja, a činjenica da je Modrić sa svojim skromnim učinkom bio treći najaktivniji nogometaš Reala dovoljno govori kako je izgledala igra 'kraljevskog kluba' koji nije napravio dovoljno da bi izbjegao poraz.

Osim Modrića, pod kritikama su i mnogi drugi nogometaši, a posebno trener Zinedine Zidane kojeg bi unatoč osvajanju Lige prvaka prošle sezone mnogi najradije odmah smijenili. No, sve će se brzo zaboraviti ako Real osvoji Primeru i obrani titulu u elitnom klupskom nogometnom natjecanju, što nikad nikome nije uspjelo...